0
termék
0
forint értékben
kosárhoz

Szállítás és fizetés

  • Házhozszállítás: 0,01  –  3 kg 
    1772,- Ft +Áfa (Bruttó: 2250,- Ft)
  • Házhozszállítás: 3,01  –  5 kg 
    1968,- Ft +Áfa (Bruttó: 2500,- Ft)
  • Házhozszállítás: 5,01  –  10 kg 
    1968,- Ft +Áfa (Bruttó: 2500,- Ft)

 

Vezeték nélküli telefon irodai használatra

2014 Április 22

Egy irodában a munka szinte elképzelhetetlen telefon nélkül, amelyen folyik a napi ügyintézés döntő része. Ha szeretne az interneten vásárolni irodai célra vezeték nélküli telefont, akkor mindenképpen ezen a honlapon van a helye. A hacsatel.hu portálja nagyon gazdag a különféle telefonok terén, melyeknek a minősége is páratlan. A vezeték nélküli telefon akár egyetlen kattintással beletehető a kosarába. A rendelés leadása előtt pontosan meg tudja ismerni az adott készüléket, hiszen részletes bemutatóval szerepel. A készülékek mellett olvasható a nettó és a bruttó ár is, illetve a garancia ideje. A teljesen új vezeték nélküli telefonok igazi birodalma ez a honlap, melyet éppen ezért sokan is keresnek fel. A Panasonic márka zsinór nélküli telefonjait mindenképpen tekintse meg, hiszen ezek nagyon népszerűek, melynek megvan az oka. A vezeték nélküli telefon fekete és fehér színben is beszerezhető. Mindegyik modern kinézettel van ellátva. A többségük LCD kijelzővel rendelkezik és sok funkcióval lettek felszerelve, mint pl. hívásvárakoztatás vagy éppen a bejövő hívás azonosítása. Ki lehet választani a megfelelő csengőhangot is. Zajcsökkentő funkcióval is fel vannak szerelve. A hacsatel.hu oldala a vezeték nélküli telefonok terén Önt is kiemelt ajánlatokkal várja, melyeket mindenképpen meg kell ismernie, hiszen hihetetlen áron lehet hozzájutni kiváló modern telefonokhoz. A rendelését akár egyetlen perc alatt le tudja adni. Nagyon könnyen kezelhető a vásárló felület, így már csak egy kattintás választja el attól, hogy vegyen egy szuper telefont! 

20
Máj

Az analóg telefonközpontok iránti igény nagy

Sok esetben jelent kihívást egy vállalat számára, hogy a bejövő hívásokat mindig az adott irodába a megfelelő személyhez tudják irányítani.

12
Máj

Vezetékes típusú asztali telefon

Nem csak egy irodában, hanem otthonában is szükség van megfelelő telefonra.

05
Máj

A Panasonic vezeték nélküli telefon irodában javasolt

Az irodai munkavégzés során nagyon fontos, hogy megfelelő kommunikációs eszközök álljanak a rendelkezésre, hiszen az információ áramlás zavartalanságát ez teszi lehetővé. 

26
Ápr

A vezetékes telefon jó áron beszerezhető

Ha már sokszor keresett egy olyan online áruházat, amely széles választékban forgalmazza a különféle telefonokat, akkor meg is találta a megfelelő webshopot. 

22
Ápr

Vezeték nélküli telefon irodai használatra

Egy irodában a munka szinte elképzelhetetlen telefon nélkül, amelyen folyik a napi ügyintézés döntő része.

17
Ápr

A Panasonic telefon igen keresett

Egyes márkával rendelkező telefonok iránt mindig nagyobb a kereslet. A hacsatel.hu online szaküzletben minden olyan telekommunikációs készülék megvásárolható, amely egy irodában szükséges. 

14
Ápr

Telefonközpont rendelése az internetről

Amikor szóba kerül egy cég esetében az, hogy miként kellene modernizálni a telefonos hálózatot, akkor számtalan megoldás közül lehet választani. 

08
Ápr

Gsm adapter vállalkozások számára

A hacsatel.hu oldalon megtalálhat minden olyan készüléket és telefont, melyeknek a segítségével javítani lehet a munkavégzést. Kisebb, közepes és nagyobb vállalatok számára is kapható Gsm adapter. 

31
Már

Garanciás dect telefon rendelése

Egy modern telefon nagyban tudja könnyíteni a munkavégzést. Ha szeretne Ön is megismerkedni egy igazán korszerű telefonnal, akkor a hacsatel.hu oldalán megtalálja a számítását. LCD kijelzővel rendelkezik a dect telefon, melyet egyre többen keresnek annak vonzó paraméterei miatt. 2,2”-es és színes a készülék kijelzője, melyet könnyen lehet kezelni. 

28
Már

Telefon alközpont rendelése

Egy nagy cég életében a munkavégzés hatékonyságát nagyban tudja javítani az, ha megfelelő kommunikációs csatornák kerülnek használatra. Le tudja lassítani a munkát, ha a munkatársak nem tudnak egymással megfelelően kommunikálni. Az olyan cégek, melyek telefonközpontot, alközpontot használnak, ott megfigyelhetően javult a kommunikáció, hiszen nem kellett mindig személyesen egyeztetni, hanem csak feltárcsázni az adott kolléga telefonszámát a szomszéd irodában és máris folyhat az információcsere.