0
termék
0
forint értékben
kosárhoz

Szállítás és fizetés

  • Házhozszállítás: 0,01  –  3 kg 
    1772,- Ft +Áfa (Bruttó: 2250,- Ft)
  • Házhozszállítás: 3,01  –  5 kg 
    1968,- Ft +Áfa (Bruttó: 2500,- Ft)
  • Házhozszállítás: 5,01  –  10 kg 
    1968,- Ft +Áfa (Bruttó: 2500,- Ft)

 

Gsm adapter vállalkozások számára

2014 Április 08

A hacsatel.hu oldalon megtalálhat minden olyan készüléket és telefont, melyeknek a segítségével javítani lehet a munkavégzést. Kisebb, közepes és nagyobb vállalatok számára is kapható Gsm adapter. Mindegyik típus rendelkezik garanciával. A magyar nyelvű menürendszernek köszönhetően könnyen lehet programozni, melyet bárki könnyedén el tud végezni a mellékelt használati útmutatásnak köszönhetően. A Gsm adapter nagyon jó áron vásárolható meg ezen a weblapon, amely folyamatosan bővíti a kínálatát. Ne habozzon, ha szeretne vásárolni Ön is, hiszen a kedvező ajánlatok a készlet erejéig élnek. A legtöbb típust tápegységgel és antennával együtt lehet beszerezni. Minden esetben fel van tüntetve, hogy az adott Gsm adapter milyen műszaki paraméterekkel rendelkezik. Ha szeretne vásárolni a telefonközponthoz egy ilyen készüléket, akkor azt most megteheti akár egyetlen kattintással. A telefonközpont nagyban tudja javítani a munkavégzés gyorsaságát, így érdemes mindenképpen megismerkedni a honlap ajánlataival. A Gsm adapter széles kínálatból választható ki. Ha nem tudja eldönteni, hogy melyik típusú adapter szükséges, akkor vegye igénybe a cég szakemberének a segítségét. A hacsatel.hu oldalon vezetékes és vezeték nélküli telefon is kaphatóak a telefonközpontok és a Gsm adaptereken kívül is. Ne habozzon, hanem modernizálja cége esetében a kommunikációs eszközöket! Ismerje meg az akciós lehetőségeket, melyek kihagyhatatlan ajánlatok! A hacsatel.hu online áruházban az árak a földön járnak, így itt érdemes vásárolni.  

20
Máj

Az analóg telefonközpontok iránti igény nagy

Sok esetben jelent kihívást egy vállalat számára, hogy a bejövő hívásokat mindig az adott irodába a megfelelő személyhez tudják irányítani.

12
Máj

Vezetékes típusú asztali telefon

Nem csak egy irodában, hanem otthonában is szükség van megfelelő telefonra.

05
Máj

A Panasonic vezeték nélküli telefon irodában javasolt

Az irodai munkavégzés során nagyon fontos, hogy megfelelő kommunikációs eszközök álljanak a rendelkezésre, hiszen az információ áramlás zavartalanságát ez teszi lehetővé. 

26
Ápr

A vezetékes telefon jó áron beszerezhető

Ha már sokszor keresett egy olyan online áruházat, amely széles választékban forgalmazza a különféle telefonokat, akkor meg is találta a megfelelő webshopot. 

22
Ápr

Vezeték nélküli telefon irodai használatra

Egy irodában a munka szinte elképzelhetetlen telefon nélkül, amelyen folyik a napi ügyintézés döntő része.

17
Ápr

A Panasonic telefon igen keresett

Egyes márkával rendelkező telefonok iránt mindig nagyobb a kereslet. A hacsatel.hu online szaküzletben minden olyan telekommunikációs készülék megvásárolható, amely egy irodában szükséges. 

14
Ápr

Telefonközpont rendelése az internetről

Amikor szóba kerül egy cég esetében az, hogy miként kellene modernizálni a telefonos hálózatot, akkor számtalan megoldás közül lehet választani. 

08
Ápr

Gsm adapter vállalkozások számára

A hacsatel.hu oldalon megtalálhat minden olyan készüléket és telefont, melyeknek a segítségével javítani lehet a munkavégzést. Kisebb, közepes és nagyobb vállalatok számára is kapható Gsm adapter. 

31
Már

Garanciás dect telefon rendelése

Egy modern telefon nagyban tudja könnyíteni a munkavégzést. Ha szeretne Ön is megismerkedni egy igazán korszerű telefonnal, akkor a hacsatel.hu oldalán megtalálja a számítását. LCD kijelzővel rendelkezik a dect telefon, melyet egyre többen keresnek annak vonzó paraméterei miatt. 2,2”-es és színes a készülék kijelzője, melyet könnyen lehet kezelni. 

28
Már

Telefon alközpont rendelése

Egy nagy cég életében a munkavégzés hatékonyságát nagyban tudja javítani az, ha megfelelő kommunikációs csatornák kerülnek használatra. Le tudja lassítani a munkát, ha a munkatársak nem tudnak egymással megfelelően kommunikálni. Az olyan cégek, melyek telefonközpontot, alközpontot használnak, ott megfigyelhetően javult a kommunikáció, hiszen nem kellett mindig személyesen egyeztetni, hanem csak feltárcsázni az adott kolléga telefonszámát a szomszéd irodában és máris folyhat az információcsere.