0
termék
0
forint értékben
kosárhoz

Szállítás és fizetés

  • Házhozszállítás: 0,01  –  3 kg 
    1772,- Ft +Áfa (Bruttó: 2250,- Ft)
  • Házhozszállítás: 3,01  –  5 kg 
    1968,- Ft +Áfa (Bruttó: 2500,- Ft)
  • Házhozszállítás: 5,01  –  10 kg 
    1968,- Ft +Áfa (Bruttó: 2500,- Ft)

 

Vásárlás, megrendelés

 

Webáruházunk az év összes napján 0:00 - 24:00 óráig non-stop működik! Itt bármikor vásárolhat! Nincs szükség regisztrációra. A termék kosárba helyezése után azonnal megvásárolható! Meg kell adni a számlázási nevet, szállítási címet, az elérhetőséget és kész! A rendelés után rendszerünk automatikusan küld egy visszaigazoló e-mailt. Ezt követi még egy megerősítő e-mail amiben tájékoztatjuk a szállítás pontos időpontjáról! Ha megrendelésére 3 munkanapon belül nem kap választ, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat!

 A megrendelt terméket székhelyünkön is átveheti egy előre egyeztetett időpontban! Mielőtt ellátogat hozzánk a terméket kérem a webáruházunkban vagy e-mailben rendelje meg! Köszönjük!

 

Megrendelését egyszerű e-mailben is elküldheti! A megrendelésnek tartalmaznia kell a számlázás nevét, címét cég esetében adószámot, elérhetőséget, és a szállítás pontos adatait (név, cím, telefonszám, átvevő neve).

 

A megrendelő téves vagy hibás kitöltése esetén a megrendelés érvénytelen. Az ebből származó esetleges téves teljesítésért az Eladó semmilyen formában nem vállal felelősséget.


A vásárlási feltételek kizárólag Magyarország területére érvényesek.


Az árváltozás jogát fenttartjuk!

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma: 06 70 385 7777

 

20
Máj

Az analóg telefonközpontok iránti igény nagy

Sok esetben jelent kihívást egy vállalat számára, hogy a bejövő hívásokat mindig az adott irodába a megfelelő személyhez tudják irányítani.

12
Máj

Vezetékes típusú asztali telefon

Nem csak egy irodában, hanem otthonában is szükség van megfelelő telefonra.

05
Máj

A Panasonic vezeték nélküli telefon irodában javasolt

Az irodai munkavégzés során nagyon fontos, hogy megfelelő kommunikációs eszközök álljanak a rendelkezésre, hiszen az információ áramlás zavartalanságát ez teszi lehetővé. 

További bejegyzések