0
termék
0
forint értékben
kosárhoz

Szállítás és fizetés

  • Házhozszállítás: 0,01  –  3 kg 
    1772,- Ft +Áfa (Bruttó: 2250,- Ft)
  • Házhozszállítás: 3,01  –  5 kg 
    1968,- Ft +Áfa (Bruttó: 2500,- Ft)
  • Házhozszállítás: 5,01  –  10 kg 
    1968,- Ft +Áfa (Bruttó: 2500,- Ft)

 

A vezetékes telefon jó áron beszerezhető

2014 Április 26

Ha már sokszor keresett egy olyan online áruházat, amely széles választékban forgalmazza a különféle telefonokat, akkor meg is találta a megfelelő webshopot. A hacsatel.hu vezetékes telefon kínálata felülmúlhatatlan, amelyet Ön is megtapasztalhat, ha részletesen áttekinti a kínálatot. Itt meg fogja találni azt az otthoni vagy irodai telefont, melyet a lehető legpraktikusabban tud használni. Érdemes rendelni, hiszen nagyon jó minőségűek a termékek és természetesen garancia is vonatozik rájuk, melynek a pontos idejéről a termék mellett lehet tájékozódni. A vezetékes telefonok bemutató leírásaiban szerepel, hogy az pontosan milyen funkciókkal szolgálja az irodai munkavégzést. A hívások várakoztatása, a szám azonosítás vagy éppen a modern kezelői felület nagyon modern termékekké teszi ezeket a telefonokat. A hacsatel.hu szakemberéhez fordulva segítséget is kaphat abban, hogy pontosan melyiket érdemes kiválasztania. A fekete és a szürke színnel rendelkező telefonok a legnépszerűbbek. Lehet kapni fényes, csillogó felülettel ellátott készülékeket is, melyek úgy lettek kialakítva, hogy nem látszik meg rajtuk az ujjlenyomat. Ha szüksége van Önnek is egy vezetékes telefonra, akkor ezt a helyet használja vásárlási célra, ahol többek között telefonközpontokat is meg tud vásárolni. Itt minden a kommunikációs eszközökről szól, úgyhogy meg fogja találni a számítását ezen a portálon. A kiszállítási költségek nagyon alacsonyak. A vásárlási feltételekről mindig tájékozódjon a rendelés előtt. A hacsatel.hu nagyon megbízható és színvonalas kiszolgálással várja.

20
Máj

Az analóg telefonközpontok iránti igény nagy

Sok esetben jelent kihívást egy vállalat számára, hogy a bejövő hívásokat mindig az adott irodába a megfelelő személyhez tudják irányítani.

12
Máj

Vezetékes típusú asztali telefon

Nem csak egy irodában, hanem otthonában is szükség van megfelelő telefonra.

05
Máj

A Panasonic vezeték nélküli telefon irodában javasolt

Az irodai munkavégzés során nagyon fontos, hogy megfelelő kommunikációs eszközök álljanak a rendelkezésre, hiszen az információ áramlás zavartalanságát ez teszi lehetővé. 

26
Ápr

A vezetékes telefon jó áron beszerezhető

Ha már sokszor keresett egy olyan online áruházat, amely széles választékban forgalmazza a különféle telefonokat, akkor meg is találta a megfelelő webshopot. 

22
Ápr

Vezeték nélküli telefon irodai használatra

Egy irodában a munka szinte elképzelhetetlen telefon nélkül, amelyen folyik a napi ügyintézés döntő része.

17
Ápr

A Panasonic telefon igen keresett

Egyes márkával rendelkező telefonok iránt mindig nagyobb a kereslet. A hacsatel.hu online szaküzletben minden olyan telekommunikációs készülék megvásárolható, amely egy irodában szükséges. 

14
Ápr

Telefonközpont rendelése az internetről

Amikor szóba kerül egy cég esetében az, hogy miként kellene modernizálni a telefonos hálózatot, akkor számtalan megoldás közül lehet választani. 

08
Ápr

Gsm adapter vállalkozások számára

A hacsatel.hu oldalon megtalálhat minden olyan készüléket és telefont, melyeknek a segítségével javítani lehet a munkavégzést. Kisebb, közepes és nagyobb vállalatok számára is kapható Gsm adapter. 

31
Már

Garanciás dect telefon rendelése

Egy modern telefon nagyban tudja könnyíteni a munkavégzést. Ha szeretne Ön is megismerkedni egy igazán korszerű telefonnal, akkor a hacsatel.hu oldalán megtalálja a számítását. LCD kijelzővel rendelkezik a dect telefon, melyet egyre többen keresnek annak vonzó paraméterei miatt. 2,2”-es és színes a készülék kijelzője, melyet könnyen lehet kezelni. 

28
Már

Telefon alközpont rendelése

Egy nagy cég életében a munkavégzés hatékonyságát nagyban tudja javítani az, ha megfelelő kommunikációs csatornák kerülnek használatra. Le tudja lassítani a munkát, ha a munkatársak nem tudnak egymással megfelelően kommunikálni. Az olyan cégek, melyek telefonközpontot, alközpontot használnak, ott megfigyelhetően javult a kommunikáció, hiszen nem kellett mindig személyesen egyeztetni, hanem csak feltárcsázni az adott kolléga telefonszámát a szomszéd irodában és máris folyhat az információcsere.