0
termék
0
forint értékben
kosárhoz

Szállítás és fizetés

  • Házhozszállítás: 0,01  –  3 kg 
    1772,- Ft +Áfa (Bruttó: 2250,- Ft)
  • Házhozszállítás: 3,01  –  5 kg 
    1968,- Ft +Áfa (Bruttó: 2500,- Ft)
  • Házhozszállítás: 5,01  –  10 kg 
    1968,- Ft +Áfa (Bruttó: 2500,- Ft)

 

Telefonközpont rendelése az internetről

2014 Április 14

Amikor szóba kerül egy cég esetében az, hogy miként kellene modernizálni a telefonos hálózatot, akkor számtalan megoldás közül lehet választani. Ezek közül a telefonközpont kiépítése a leggyakrabban alkalmazott, melyekkel a hacsatel.hu oldala is kereskedik. Egy ilyen telefonos elosztó központ mellékekre tudja osztani a bejövő hívásokat, így minden ügyfél azzal a személlyel tud közvetlenül beszélni telefonon, aki éppen érintett az adott témában. A hacsatel.hu oldala a telefonközpontokat több típusban forgalmazza, melyeknek az ára is ez szerint változik. A maximálisan kialakítható mellékek száma az, amely a leginkább meghatározza a készülék árát. A legtöbb típust LCD kijelzővel látták el. Könnyen használatba helyezhetőek a telefonközpontok, azonban érdemes mindenképpen szakemberre bízni ezt a munkát. A tapasztalatok eddig mind azt mutatták, hogy nagyon hatásos eredményt hozott a telefonközpont használata. Sokkal modernebbé vált a kommunikációs folyamat az adott cégnél, amely meggyorsította a munkavégzést is. A hacsatel.hu oldala a Panasonic típusú telefonos központokra helyezi a hangsúlyt. Nagyon széles választék várja a megrendelőket. Ha érdeklik a modern vezetékes és vezeték nélküli telefonok is, akkor ezeket szintén megtalálja a webáruház oldalán. Ismerkedjen meg a termékekkel, melyeknek a segítségével a kommunikációs csatornákat tudja korszerűbbé tenni! Egy telefonközpont használata a cég megítélését is javítani fogja. Bármilyen kérdése esetén a termékről, vegye fel a kapcsolatot a honlap szakemberével!

20
Máj

Az analóg telefonközpontok iránti igény nagy

Sok esetben jelent kihívást egy vállalat számára, hogy a bejövő hívásokat mindig az adott irodába a megfelelő személyhez tudják irányítani.

12
Máj

Vezetékes típusú asztali telefon

Nem csak egy irodában, hanem otthonában is szükség van megfelelő telefonra.

05
Máj

A Panasonic vezeték nélküli telefon irodában javasolt

Az irodai munkavégzés során nagyon fontos, hogy megfelelő kommunikációs eszközök álljanak a rendelkezésre, hiszen az információ áramlás zavartalanságát ez teszi lehetővé. 

26
Ápr

A vezetékes telefon jó áron beszerezhető

Ha már sokszor keresett egy olyan online áruházat, amely széles választékban forgalmazza a különféle telefonokat, akkor meg is találta a megfelelő webshopot. 

22
Ápr

Vezeték nélküli telefon irodai használatra

Egy irodában a munka szinte elképzelhetetlen telefon nélkül, amelyen folyik a napi ügyintézés döntő része.

17
Ápr

A Panasonic telefon igen keresett

Egyes márkával rendelkező telefonok iránt mindig nagyobb a kereslet. A hacsatel.hu online szaküzletben minden olyan telekommunikációs készülék megvásárolható, amely egy irodában szükséges. 

14
Ápr

Telefonközpont rendelése az internetről

Amikor szóba kerül egy cég esetében az, hogy miként kellene modernizálni a telefonos hálózatot, akkor számtalan megoldás közül lehet választani. 

08
Ápr

Gsm adapter vállalkozások számára

A hacsatel.hu oldalon megtalálhat minden olyan készüléket és telefont, melyeknek a segítségével javítani lehet a munkavégzést. Kisebb, közepes és nagyobb vállalatok számára is kapható Gsm adapter. 

31
Már

Garanciás dect telefon rendelése

Egy modern telefon nagyban tudja könnyíteni a munkavégzést. Ha szeretne Ön is megismerkedni egy igazán korszerű telefonnal, akkor a hacsatel.hu oldalán megtalálja a számítását. LCD kijelzővel rendelkezik a dect telefon, melyet egyre többen keresnek annak vonzó paraméterei miatt. 2,2”-es és színes a készülék kijelzője, melyet könnyen lehet kezelni. 

28
Már

Telefon alközpont rendelése

Egy nagy cég életében a munkavégzés hatékonyságát nagyban tudja javítani az, ha megfelelő kommunikációs csatornák kerülnek használatra. Le tudja lassítani a munkát, ha a munkatársak nem tudnak egymással megfelelően kommunikálni. Az olyan cégek, melyek telefonközpontot, alközpontot használnak, ott megfigyelhetően javult a kommunikáció, hiszen nem kellett mindig személyesen egyeztetni, hanem csak feltárcsázni az adott kolléga telefonszámát a szomszéd irodában és máris folyhat az információcsere.