0
termék
0
forint értékben
kosárhoz

Szállítás és fizetés

  • Házhozszállítás: 0,01  –  3 kg 
    1772,- Ft +Áfa (Bruttó: 2250,- Ft)
  • Házhozszállítás: 3,01  –  5 kg 
    1968,- Ft +Áfa (Bruttó: 2500,- Ft)
  • Házhozszállítás: 5,01  –  10 kg 
    1968,- Ft +Áfa (Bruttó: 2500,- Ft)

 

Panasonic KX-HTS32NE Kompakt Hybrid PBX, 4 FXO (4 analóg fővonal)/ 8 FXS (8 analóg mellék) és 6 SIP-Trunk / 12 SIP mellék (Max. 24 mellék és 8 fővonal-ig bővíthető)

Netto Ár:
188 600,-Ft +ÁFA
Brutto Ár:
239 522,-Ft
db
új termék
használt termék
12 hónap garancia

Műszaki jellemzők

- 4db analóg fővonal / 8db analóg mellék
- 6db SIP vonal / 12db SIP mellék
- DISA automata kezelő - 4 csatorna
- Max. 24 mellék és 8 fővonal-ig bővíthető

Katalógus / kezelési leírás

Komplett kommunikációs megoldás

 

Hadd mutassuk be Önnek a KX-HTS32 kompakt hibrid IP-alközpontot!

Nem egyszerűen többfunkciós platformról, hanem rugalmas, élvonalbeli kommunikációs megoldásról van szó.

A kifejezetten kisméretű és otthoni irodák (SOHO) szükségleteire tervezett, hagyományos és IP-alapú hibrid rendszer teljesen új kommunikációs megoldás kialakítását teszi lehetővé, de a meglévő alközponti rendszerrel is integrálható a SIP-fővonali szolgáltatások bevezetéséhez.

Az összes funkció és jellemző be van építve az eszköz hardverébe – a PC-ket és az okostelefonokat kiszolgáló wifi-hozzáférési pont éppúgy, mint a híváskezelés, a több SIP-fővonalat támogató kapacitás, a konferenciahívás-képességek és a személyhívás.

Ráadásul az eszközt a KX-HDV430 telefonnal kombinálva a felhasználó VPN nélkül bonyolíthat videó- vagy videókonferencia-hívást. A KX-HTS32 és a KX-NTV sorozat együtt pedig egyszerű térfigyelő- és riasztórendszer kiépítését teszi lehetővé. Ha ehhez a plug-and-play gyorsbeállítási módot, valamint a távprogramozási és távkarbantartási lehetőséget is hozzávesszük, látható, milyen felhasználóbarát, költséghatékony és a jövőbeni üzleti igények szerint, rugalmasan skálázható megoldás alakítható ki az új alközponttal. Ideális platform a belső hatékonyság, a produktivitás és az ügyfélkiszolgálás javítására

 

A startupoktól kezdve, a lakóépületeken és az egészségügyi intézményeken át a biztonsági, vendéglátóipari, kiskereskedelmi és raktári környezetekig, a Panasonic KX-HTS32 kompakt hibrid IP-alközpontja mindenütt maradéktalanul kielégíti a kisméretű és otthoni irodák (SOHO) speciális szükségleteit.

 

A beépített útvonalválasztót és wifi-hozzáférési pontot is tartalmazó hibrid IP-alközpont a beszédcélú, video- és távkommunikáció támogatása mellett a megfizethető árú térfigyelő és biztonsági rendszerek kialakítását is segíti. A KX-HTS32 könnyen kezelhető, maximálisan kompakt és versenyképesen költséghatékony megoldás. Nagy teljesítménye rugalmasan hozzáigazítható a jövőbeni üzleti igényekhez. A világon bárhol képes hozzásegíteni a SOHO-szervezeteket hatékonyságuk, produktivitásuk és ügyfélszolgálatuk javításához. Nem egyszerűen többfunkciós platform, hanem rugalmas, élvonalbeli kommunikációs megoldás, amely új lehetőségek kiaknázását teszi lehetővé a szervezet számára.

 

 

A legmagasabb fokú rugalmasság az alapkiépítés részeként

 

A KX-HTS32 hibrid, azaz IP-alapú és hagyományos rendszer is egyben. Ennélfogva alkalmas új és dinamikus kommunikációs megoldás kialakítására, de a meglévő alközponti környezetbe is zökkenőmentesen beilleszthető a SIP-fővonali szolgáltatás bevezetéséhez. Rugalmassága folytán lehetővé teszi a gazdaságos, ugyanakkor az egyéni üzleti igényekhez maradéktalanul igazodó rendszer kiépítését.

 

 

Tökéletes „all-in-one” platform

A KX-HTS32 a hardverbe építve biztosítja a SOHO-vállalkozások számára szükséges összes funkciót. Gyorsabban megtérülő beruházás

Speciális jellemzői között szerepel PC-k vagy okostelefonok számára nyújtott wifi hozzáférési pont, valamint 8 fővonalig és 24 mellékig skálázható analóg és SIP-kapacitás. Ebből is látható, hogy a megoldás kifejezetten arra készült, hogy kielégítse az Önökéhez hasonló vállalkozások igényeit (és velük együtt bővüljön). Hívószámkijelzési, hívásirányítási és automata kezelői szolgáltatásokat is kínál a rugalmasabb híváskezeléshez, bármilyen többletköltség nélkül. Máshol hasznosítható, értékes időt és erőforrásokkal szabadít fel a szervezetben. A beépített útvonalválasztónak köszönhetően a KX-HTS32 nemcsak telefonrendszerként, hanem hálózati eszközként is használható. A Panasonic KX-HDV és KX-NTV sorozat termékeivel kiegészítve teljes körű kommunikációs és térfigyelő rendszerként működhet.

 

                                  EGYEDÜLÁLLÓ

FUNKCIONALITÁS A NAGYOBB HATÉKONYSÁG SZOLGÁLATÁBAN

 

Tökélyre fejlesztett mobilitás

A KX-HTS32 beépített Media Relay Gateway és BYOD-funkcióinak köszönhetően a SIP softphone-funkcionalitással rendelkező okostelefonok és a nem irodai asztali telefonok bonyolult vagy drága VPNszolgáltatások igénybevétele nélkül is használhatók alközponti mellékként. Mit jelent ez az Ön vállalkozása számára? Minden hívás zökkenőmentesen továbbítható okostelefonra vagy otthoni telefonra, így akár az irodában tartózkodik a felhasználó, akár út közben, soha nem szalasztja el egyetlen ügyfél hívását sem. Ha pedig történetesen épp egy fontos megbeszélésen tárgyal, vagy más ok miatt nem ér rá, könnyen beállíthatja e-mailes hangposta-értesítések küldését PC-jére vagy mobileszközére. A személyhívó szolgáltatás azt is lehetővé teszi, hogy a fontos információkat vagy értesítéseket egyszerre küldjék ki az összes dolgozónak – akár távoli helyszínre vagy több épületbe.

Vizuális csatlakozás létesítése

A KX-HTS32 mellé sokféle kompatibilis és gazdaságos végberendezés választható, köztük a KX-HDV430 videotelefon, amely az otthoni vagy a fiókirodában felszerelve támogatja a VPN nélküli videotelefonálást és videokonferencia-részvételt. Ideális eszköz a színvonalas kommunikációhoz és a belső hatékonyság növeléséhez több helyszín esetén, különösen az otthonról dolgozó munkatársak, a nagyszámú irodával rendelkező vállalatok vagy a recepcióst foglalkoztató szervezetek számára. Térfigyelés a sikeres működéshez A még versenyképesebb összköltség érdekében a KX-HTS32 a Panasonic KX-NTV IP video-kaputelefonnal és IP-kamerákkal is összekapcsolható. Ez számos egyéb előny mellett kétirányú video- és hangkommunikációt és egyszerű térfigyelést biztosít – támogatva ezzel a távoli ajtónyitást és a kamerás felügyeletet, a mozgás- és hangérzékelést és az érzékelő által vezérelt riasztórendszerek működését.

Kapcsolódjon be a beszélgetésbe!

A beépített Meet Me Conference funkcióval a KX-HTS32 lehetővé teszi, hogy tartózkodási helyétől függetlenül, több dolgozó is bekapcsolódjon a konferenciahívásba.

 

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

Egyszerű telepítés és beüzemelés

A „plug-and-play” jellegű gyors üzembe állításnak köszönhetően a KX-HTS32 a végberendezés csatlakoztatásának pillanatától üzemkész – az alapbeállítások automatikusan be vannak programozva. A7SIP-fővonalak és a wifi szintén üzemkészek – nincs szükség aktiváló kódra vagy másik útvonalválasztóra.

 

Olajozott karbantartás

A további programozás és karbantartás is hasonlóan gyors és egyszerű, mindenféle további szoftverigény nélkül. A rendszerbeállítások például a KX-HTS32 könnyen kezelhető webes felületén keresztül szabályozhatók és módosíthatók.

 

Kapcsolódó termékek, kiegészítők
20
Máj

Az analóg telefonközpontok iránti igény nagy

Sok esetben jelent kihívást egy vállalat számára, hogy a bejövő hívásokat mindig az adott irodába a megfelelő személyhez tudják irányítani.

12
Máj

Vezetékes típusú asztali telefon

Nem csak egy irodában, hanem otthonában is szükség van megfelelő telefonra.

05
Máj

A Panasonic vezeték nélküli telefon irodában javasolt

Az irodai munkavégzés során nagyon fontos, hogy megfelelő kommunikációs eszközök álljanak a rendelkezésre, hiszen az információ áramlás zavartalanságát ez teszi lehetővé. 

További bejegyzések